Home made - úvod
Home made - úvod
Snažíme jesť zdravo a prirodzene, veľa potravín kupujeme od známych, ktorí majú vlastné sliepky, kravu....
V roku 2013 som začala pravidelnejšie piecť domáci chlieb, postupne som prešla od nehneteného k hnetenému a od kvasnicového ku kváskovému.
23.6. 2013 som si založila vlastný kvások, ktorý som pomenovala Sidónia a “žije” doteraz.
Domáce maslo, džem, sirup, nakladané uhorky, šunka sa stali samozrejmosťou, občas som sa podelila so známymi receptom, napísaným na papieriku, alebo som ho poslala emailom.
Pre veľký záujem o recepty som sa začiatkom roka 2014 rozhodla urobiť stránku s receptami, konkrétny recept nájdete, ak kliknete na obrázok.
Väčšina receptov je inšpirovaná receptami iných ľudí - nájdené na internete, alebo od známych, nepovažujem ich za svoje duševné vlastníctvo, môžete ich šíriť, poteší ma, ak pri šírení uvediete zdroj.
Chovateľská stanica rodézskych ridgebackov
DOMÁCNOSŤ