Home made - úvod

                                


Snažíme jesť zdravo a prirodzene, veľa potravín kupujeme od známych, ktorí majú vlastné sliepky, kravu....

V roku 2013 som začala pravidelnejšie piecť domáci chlieb, postupne som prešla od nehneteného k hnetenému a od kvasnicového ku kváskovému.

23.6. 2013 som si založila vlastný kvások, ktorý som pomenovala Sidónia a “žije” doteraz.

Domáce maslo, džem, sirup, nakladané uhorky, šunka sa stali samozrejmosťou, občas som sa podelila so známymi receptom, napísaným na papieriku, alebo som ho poslala emailom.

Pre veľký záujem o recepty som sa začiatkom roka 2014 rozhodla urobiť stránku s receptami, konkrétny recept nájdete, ak kliknete na obrázok.


Väčšina receptov je inšpirovaná receptami iných ľudí - nájdené na internete, alebo od známych, nepovažujem ich za svoje duševné vlastníctvo, môžete ich šíriť, poteší ma, ak pri šírení uvediete zdroj.

                       

 

Chovateľská stanica rodézskych ridgebackov

Backshapeimage_2_link_0

            


   
               
            


   
               
            


    
               


   

    

 

DOMÁCNOSŤ